Portfolio van PB Montage Zeeland

Bekijk hieronder enkele hoogtepunten uit onze portfolio, waar we trots onze expertise in tegelwerken, renovaties en meer presenteren. Van prachtig ontworpen badkamers en toiletten tot vakkundig gelegde tegelstijlen, tonen deze projecten onze veelzijdigheid in diverse bouwdisciplines. Ontdek onze portfolio en ervaar onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit in elke opdracht die we uitvoeren.

Meer informatie of afspraak maken?

Vul hier uw gegevens in:

Neem even een kijkje in ons portfolio!

Bent u op zoek naar een montagebedrijf voor het vernieuwen van uw badkamer? Of is uw toilet aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij denken graag met u mee om uw badkamerwensen in vervulling te laten gaan. Wilt u een badkamer met een luxe uitstraling, of wilt u een praktische make-over, we willen u graag helpen om een mooi eind resultaat neer te zetten. Daarom nemen we ook zoveel als mogelijk alle werkzaamheden op in onze prijsopgave, zodat u alleen met ons te maken heeft.

Van het slopen tot aan het monteren van het sanitair, alle werkzaamheden liggen binnen ons bedrijf. Ook in het uitzoeken van sanitair en tegels kunnen we u een betrouwbare partner adviseren, waarmee we door jarenlange ervaring, een goede samenwerking hebben opgebouwd. Zo hebt u dus geen zorgen over de planning en de coördinatie, wij houden alles binnen ons eigen bedrijf. Dat is ook de kracht van ons totaalplaatje.

Door de ervaring die we in ons 15 jarig bestaan hebben opgebouwd, weten we waar we het over hebben en kunnen we kwaliteit leveren. Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Als u contact met ons opneemt komen we langs om de werkzaamheden in te meten en naar uw wensen te luisteren. Daarna maken we voor u een vrijblijvende prijsopgave, waarin al uw wensen opgenomen zijn. Als u daarmee akkoord gaat kunnen we uw opdracht inplannen.

Het team van PB Montage Zeeland.