Gedeeltelijke renovatie tot een kleurrijke badkamer

Meer informatie of afspraak maken?

Vul hier uw gegevens in:

Deze badkamer is omgetoverd tot een levendige ruimte die warmte en stijl uitstraalt. De oranje/koperachtige muren in combinatie met de heldere azuurblauwe tegels zorgen voor een levendig kleurenpalet dat de ruimte opvrolijkt en een speels contrast creëert. De bestaande mooie grijze tegels in het douchegedeelte draagt bij aan een strakke en eigentijdse uitstraling.

Met respect voor de bestaande strakke grijze tegels is er rekening gehouden met het creëren van een naadloze overgang tussen de verschillende elementen. De toevoeging van witte sanitaire voorzieningen, waaronder een wc-pot, benadrukt de frisheid en helderheid van de ruimte, terwijl het een gevoel van rust en eenvoud behoudt.

Het geheel is samengebracht door het slim gebruik te maken van accessoires in stoere accenten, die een gevoel van cohesie toevoegen aan de ruimte. Door een zorgvuldige selectie van details en afwerkingen is deze badkamer getransformeerd tot een levendige, warme en uitnodigende omgeving die de persoonlijke stijl van de bewoners weerspiegelt.

De tegels gebruikt in deze badkamer zijn verkrijgbaar bij Bravoure in Goes.