Over PB Montage Zeeland

PB Montage Zeeland is een gespecialiseerd in de renovatie en plaatsing van badkamers, tegelwerken en meer. Met jarenlange ervaring in de branche heeft het team van PB Montage Zeeland een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van deze hoogwaardige diensten. Ze begrijpen dat de badkamer een belangrijke ruimte is in elk huis, en streven ernaar om elke renovatie of installatie tot in de kleinste details perfect af te werken. 

Geen half werk, maar professioneel!

In 2007 zijn wij als PB Montage begonnen. Met name het plaatsen en renoveren van badkamers, maar daarnaast brengen we ook tegelvloeren aan en zorgen we voor een mooie en zorgvuldige afronding van onze werkzaamheden.

In de loop der jaren hebben we een aardige klantenkring opgebouwd en plaatsen we hoofdzakelijk badkamers. We leveren geen half werk maar alle werkzaamheden blijven binnen ons bedrijf, zo blijft het voor u als klant overzichtelijk! Wij doen de montage van het eenvoudig opfrissen tot en met een luxe uitstraling van uw badkamer, en alles wat daartussen zit.

Wanneer u plannen heeft om uw badkamer te renoveren bent u aan het juiste adres. Als u uw gegevens invult, nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen en uw wensen door te spreken en in te meten.

Inspiratie op doen? Bekijk dan ons recent opgeleverd werk in ons portfolio. Benieuwd naar alle andere diensten die wij bieden? Kijk dan op onze dienstenpagina.

Met vriendelijke groet, 

Het team van PB Montage Zeeland. 

Waarom u voor ons moet kiezen:

De diensten die wij leveren

Ontwerp

Advies over het ontwerp van badkamer en/of toilet.

Badkamer renovatie

Wij doen badkamer montage van eenvoudig tot exclusief.

Toilet renovatie

Montage van sanitaire werkzaamheden verzorgen wij tot in de puntjes.

Tegelwerken

Ons tegelwerk geeft u uw badkamer of vloer een unieke look.

Sloopwerkzaamheden

Ook voor het slopen van uw oude badkamer en/of toilet kunt u bij ons terecht.

Waterontharder

Hét systeem om te zorgen dat er in uw leidingwater geen kalkmoleculen meer zitten.