Over PB Montage

Over PB Montage

Geen half werk, maar professioneel!

In 2007 zijn wij als PB Montage begonnen. Met name het plaatsen en renoveren van badkamers, maar daarnaast brengen we ook tegelvloeren aan en zorgen we voor een mooie en zorgvuldige afronding van onze werkzaamheden.

In de loop der jaren hebben we een aardige klantenkring opgebouwd en plaatsen we hoofdzakelijk badkamers. We leveren geen half werk maar alle werkzaamheden blijven binnen ons bedrijf, zo blijft het voor u als klant overzichtelijk! Wij doen de montage van het eenvoudig opfrissen tot en met een luxe uitstraling van uw badkamer, en alles wat daartussen zit.

Wanneer u plannen heeft om uw badkamer te renoveren bent u aan het juiste adres. Als u uw gegevens invult, nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen en uw wensen door te spreken en in te meten.

Inspiratie op doen? Bekijk dan ons recent opgeleverd werk in ons portfolio. Benieuwd naar alle andere diensten die wij bieden? Kijk dan op onze dienstenpagina.

Met vriendelijke groet, 

Het team van PB Montage Zeeland. 

Onze bestelbus, heb jij hem al zien rijden?
Enkele redenen...

Waarom u voor ons moet kiezen:

Betrouwbaar bedrijf

Als u toe bent aan een nieuwe badkamer bent u verzekerd van een serieuze aanpak.We luisteren naar u als klant wat uw wensen zijn, en geven eerlijke feedback om uw wensen te vervullen. We denken graag met u mee in praktische oplossingen.Ook als het gaat om eventuele kosten te drukken, kunnen we met u meedenken.

Materiaal van hoge kwaliteit

Na jarenlange ervaring in deze branche, weten we inmiddels welke bouwmaterialen we het beste kunnen gebruiken. We staan dan ook open om materialen die nieuw op de markt komen, te proberen en komen zo tot een hoge kwaliteit van het plaatsen van uw badkamer, toilet of een nieuwe tegelvloer.

Wij werken met de beste

Onze Partners

Bravoure, onze partner in sanitaire middelen
Scroll naar boven