Renovatie van een luxe badkamer.

Meer informatie of afspraak maken?

Vul hier uw gegevens in:

Dit project omvat de renovatie van een bestaande badkamer naar een eigentijdse, luxueuze ruimte met hoogwaardige afwerkingen en prachtige details. De focus ligt op het creëren van een samenspel tussen de verfijnde mozaïektegelwand en de tijdloze elegantie van zwarte sanitaire voorzieningen, waardoor een unieke en verfijnde badkamerervaring ontstaat.

De prachtige mozaïekwand, bestaande uit een kleurenpalet van grijs en wit, vormt het middelpunt van de badkamer. Met zorgvuldig geselecteerde tegels, wekt de wand de illusie van een rustgevend kunstwerk in de ruimte.

Om de esthetiek van de mozaïekwand aan te vullen, worden zwarte sanitaire voorzieningen geïnstalleerd, waaronder een modern zwart toilet met een slank design en een comfortabele zitting. Verder is er een zwarte kraan en wasbak geplaatst, die volledig aansluiten op de verdere badkameromgeving.

Het voltooide project heeft niet alleen een badkamer opgeleverd die functioneel is, maar ook een gevoel van rust en luxe uitstraalt. De combinatie van de verfijnde mozaïekwand en de zwarte sanitaire voorzieningen zal een onvergetelijke badkamerervaring creëren.

Bij deze badkamer hebben wij de volledige montage van de badkamer gedaan. Hierbij heeft de klant zelf gezorgd dat alles op tijd geleverd was.